Stäng

Var redo när sommaren kommer,
med snygga utemöbler!

Inred uteplatsen redan nu inför flera sköna sena sommarkvällar i bekväma möbler. Skura uteplatsen, städa sommarhuset & gör dig redo för sommar. Vad är inte roligare än att inreda med utemöbler? Få till den exakta känslan du vill ha. Här nedan kommer massor av inspiration till dig som du inte vill missa.

 

 Lägg en order på Hemmahallen.seHämta ut din order i vald butikNjut av ditt nya köp!

Njut i skuggan

Luta dig bakåt i hammocken med din favoritbok.

FÖR HELA FAMILJEN

Vi har ett brett utbud av utemöbler och tillbehör. Dags att dra fram grillen snart? Då behöver du förmodligen något att sitta i, och något att äta på. Vi erbjuder trädgårdsmöbler med bra kvalité som också är prisvärda! Klicka dig runt i vårt sortiment eller besök oss på Hemmahallen för att hitta dina sommarmöbler, som du kommer att ha många år framöver.

Ta vara på sommaren

Nu när omständigheterna är som dom är får vi göra det bästa av situationen. Ha en riktigt skön sommar hemma och njut av naturen och miljön omkring dig. Vi har utemöbler från Outfit, HP Schou, Envy & Form Living. Inred med nya snygga utemöbler och gör dig redo för semester, sommarlov och trevliga grillkvällar.

 

 

Inred uteplatsen

BORD SVART
Ø70 cm
499.-
Köp
TRÄDGÅRDSBÄNK
180x36 cm
1 495.-
Köp
TRÄDGÅRDSBORD
ø 120cm
1 995.-
Köp
VAS ROUND SNÄCKA
17x6,5x14,5 cm
79,95.-
Köp
TRÄDGÅRDSBORD
210x100 cm
3 495.-
Köp
CAFÉSTOL
Svart
199.-
Köp
KUDDFODRAL GROVLINNE
Blå, 45x45 cm
59,95.-
Köp
TRÄDGÅRDSBÄNK
120x40 cm
799.-
Köp
CAFÉBORD
Ø70 cm
1 295.-
Köp

 


Tips på skötselråd!

Dem flesta utemöbler är bäst att skydda i ett t.ex. förråd eller att täcka över dem med en presenning utomhus. Detta gör att du förlänger livslängden på dina möbler. Tvätta av dina utemöbler med vatten blandat med såpa eller ättika utspädd med vatten för att hålla dem rena och fina!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Hämta din order gratis i våra varuhus
  • Fria returer i våra varuhus