Stäng

Ut och lek för nu
är våren äntligen här!

Utelekens tid är här. Hoppa hage, åka kickbike, spela street hockey & rocka rockring. Cyklar för alla olika åldrar och åkstilar. Trehjulingar för de minsta, ditt barns första kickbike med stödhjul, kickbike för både nybörjare & avancerade åkare och självklart hittar du även den populära balanscykeln hos oss.  Hemmahallen.se har roliga & billiga uteleksaker för alla åldrar och intressen. Shoppa enkelt på vår e-handel: vi erbjuder snabba leveranser och trygg betalning med Klarna. 

Cyklar

Vattenlek

Sportlek

Lek i sand

SKOPA
23 cm
12,95.-
Köp
HINK SLOTT
13 cm
24,95.-
Köp
GLASSFORMAR OCH SKOPA
VN
5 formar + 1 skopa
39,95.-
Köp
HINKSET
4 delar
59,95.-
Köp

Utelek på Hemmahallen.se

Hemmahallen.se är den perfekta platsen att shoppa uteleksaker för hela familjen. Sociala och roliga sällskapsspel att spela utomhus med hela familjen. Kubb, mölkky, yatzy och boccia är bara några av de roliga trädgårdsspel du hittar hos oss. Spela med familj, vänner och barnen. Vi garanterar en rolig stund för både stora och små. 

Att lära sig cykla är ett stort steg. Börja med en trehjuling för att skapa intresset hos ditt barn. Övergå sedan till en balanscykel för att barnet ska hitta balansen innan det är dags för den fösta cykeln utan stödhjul. Vi har även kickbikes för de allra minsta med tre hjul där man lär sig tekniken. Sen kan man övergå till de lite större kickbiken. Vi har en för nybörjare och en för lite mer erfarna åkare. Viktigt att omma ihåg är att alltid använda hjälm när man cyklar. 

Sandleksaker, babygungor, poolleksaker, mål och streethockeyutrustning. Du hittar till billiga priser hos oss på Hemmahallen.se

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Hämta din order gratis i våra butiker
  • Fria returer i våra butiker