Stäng

 

Hemmahallen - Alltid en bra affär!

Hemmahallen är ett eget koncept. Vi är privatägda och styrs inte av någon större koncern. Vi har format vår verksamhet efter våra ledord: Alltid en bra affär! För det är genom en bra affär, ett genuint bemötande och med varma leenden i butiken som vi vill att våra kunder känner sig hemma - med både priset och sin upplevelse hos oss.

 

Historia

2001 öppnar Bergendahlsgruppen den nya butiken Ekohallen på Ekhagen i Jönköping, med konceptet att vara en lågprisaffär. Det dröjer inte länge förens butiken byter namn och 2004 beslutar Bergendahlsgruppen att döpa om Ekohallen till EKO:-.

2010 blir EKO:- i Jönköping utköpt och med Annelie & Ulf Danielsson i täten börjar en ny spännande resa. 2012 slår portarna upp för ytterligare en butik, med placering i Värnamo.

 

Från EKO:- till Hemmahallen

2016 blir året då vi tar av oss våra EKO-tröjor. Vi byter namn från EKO:- till Hemmahallen. Därmed knyter vi samman Ekohallen, som vi kallats i folkmun sedan starten 2001 tillsammans med vad vi erbjuder våra kunder; att känna sig som hemma, och vårt breda sortiment för hemmets alla vrår.

 

Ni ropade & vi lyssnade

2018 börjar våra Instagramkonton växa sig stora. Förfrågningar om att skicka varor och ifall det finns en webbshop dyker upp, samtidigt som många nya kunder hittar till våra butiker. Tankarna kring att lansera en e-handel hade funnits länge, men först nu inser vi hur stort behovet är. Beslutet tas, spaden sätts i jorden och arbetet med att lansera en e-handel får sin början!

 

Hemmahallen online

I Oktober 2019 lanserade vi, stolta som tuppen, vår alldeles egna e-handel! ”Äntligen!", ”Hurra!” och "Som jag har längtat!” följt av en hel del glada emojis var responsen vi möttes av när vi berättade om lanseringen på våra sociala medier.

Det är en ny spännande resa vi påbörjar och vi gör det med glädje tillsammans med våra kunder!

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna