Stäng

Brickor

Brickor för alla ändamål

Brickor är inte bara en praktisk hjälpreda, men även en vacker detalj som sätter extra färg och personlig prägel på ditt hem. De flesta brickor kan användas till flera olika saker, medan vissa andra är designade för att fylla en specifik funktion. Den klassiska runda brickan kan användas som serveringsbricka såväl som ljusbricka eller underlag för frukt och grönsaker på köksbordet. I vårt sortiment hittar du brickor i olika former och storlekar från högkvalitativa märken som Form Living och Stjernsund.

Välja rätt bricka för rätt tillfälle

Är du ute efter att använda din bricka för något särskilt finns det vissa faktorer du kan tänka på. En enkel regel att komma ihåg är att ju mindre brickan är, desto stabilare är den.

  • Serveringsbricka: En bricka med högre kanter och handtag gör sig extra bra för servering, eftersom glas, tallrikar och mat håller sig på plats samtidigt som du får ett bra grepp. De höga kanterna förhindrar även att eventuellt spill hamnar i sängen under helgfrukosten.
  • Ljusbricka: De allra flesta brickor kan användas som ljusbricka, runda som fyrkantiga. Lämna dock aldrig brinnande ljus utan uppsyn, särskilt inte om du har en bricka gjord av plast eller trä. En ljusbricka i metall är alltid att föredra framför en i plast.
  • Dekorationsbricka: En bricka som bara används ibland kan med fördel användas som dekoration mellan gångerna. Välj en bricka som speglar din stil, och luta den mot en vägg eller ha den liggande på ett bord som underlag när den inte används.

Handla brickor online på Hemmahallen

Shoppa en ny bricka och andra köksredskap snabbt och smidigt online på Hemmahallen. Vi förser dig med allt från bordstabletter och löpare till skålar och muggar. Vårt sortiment uppdateras varje säsong för att göra plats åt nya, fräscha produkter. Så håll ögonen öppna, och kika in regelbundet för att ta del av de senaste trenderna inom inredning.

 

Har du funderingar kring vårt sortiment, någon produkt eller annan synpunkt så mejla vår kundsupport: kundtjanst@hemmahallen.se
Kundtjänst jobbar helgfria vardagar 09-16 & svarar på alla frågor inom kortast möjliga tid.

Inspireras av inredning, belysning & mycket mer på våra sociala medier!

 Hemmahallen Facebook
Hemmahallen.se
Jönköping Instagram
Värnamo Instagram


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna