Stäng

Maskerad

 

Maskeraddräkter, smink och tillbehör för alla tillfällen

Planeras det för festligheter? Maskeraden, temafesten eller halloweenpartyt börjar på bästa sätt hos oss. Med Smålands största maskeradsortiment vågar vi lova att det finns något för alla tillfällen och smaker. Sätt den rätta känslan på outfiten med allt från maskeraddräkter, peruker och masker, till ögonlinser och smink.

Sortimentet som erbjuds på vår e-handel är under uppbyggnad och växer för varje dag. I våra butiker finns hela vårt maskeradutbud. Har du frågor kring maskeradsortimentet? Välkommen in till butikerna eller hör av dig till vår kundtjänst: kundtjanst@hemmahallen.se 

Sortering:
Kampanjprodukter (0)

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Kusligt bra eller otäckt snygg?

Möjligheterna är nästintill oändliga och bara fantasin sätter gränser i maskeradvärlden! Alltifrån halloweenfester, temafester, hattkalas eller maskerader kan komma att få perfekta outfits med vårt maskeradutbud.

Svårt att komma på rätt outfit?

Ibland kan det kännas knixigt att sätta pricken över i:et på maskeradoutfiten eller temafestklädseln. Det förstår vi, och därför erbjuder vi med glädje många och varierade möjligheter! Oavsett om du söker en specifik look-a-like-outfit eller vill klä dig ut dig till en läskig halloweenfigur så är lösningen snart i hamn.

Ruskigt bra outfits

Vampyr, spöke eller zombie? Med ett hav av utklädningsmöjligheter och ett brett utbud av halloweensmink och peruker kan den kompletta outfiten för skräckfesten fixas på nolltid. Vilken nivå skräckfestens outfit ska nå bestämmer du helt själv, och vi har resurserna som krävs för såväl sminket som klädseln.

Är du en discoqueen?

Oavsett om du har en inneboende rockkung, seriefigur eller känner dig som en glittrande discoqueen så har vi rätt utstyrsel för outfiten i vårt maskeradsortiment! Lösögonfransar, peruker, hattar, dräkter eller en ståtlig fjäderboa lyfter din outfit till nya nivåer och gör dig redo för festen.

Trick or treat?

Halloweentider innebär en rad olika festligheter för både stora och små. Halloweendisco i skolans matsal, spännande spökrunda eller kanske ett halloweenkalas som väntar? Allt från läskiga häxor, trollkarlar eller vampyrer och monster kan sätta skräck i både grannskapet och kompisarna. Under bus eller godis-rundan kan både otäcka och mindre rysliga små utklädda halloweenfirare spatsera omkring, och vi har med säkerhet en dräkt som passar perfekt!

Sjörövarfabbe, farfars far?

Det bäst med maskerader är att man kan klä ut sig till vad man vill! Pippi Långstrump, en ball disco-DJ, cool hippie eller Pocahontas kanske kommer ansluta till partyt? Likväl som det finns oändligt många bra karaktärer eller teman att klä ut sig till, så finns det lika många möjligheter i vårt maskeradsortiment. Det är bara fantasin som sätter gränser!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna