Stäng

Fönsterlampor

Inred med hängande fönsterlampor

Vi har många olika hängande fönsterlampor att inreda tomma fönster med. Ett fönster utan en lampa kan kännas trist och sterilt, särskilt under mörkare årstider. Med rätt fönsterlampa kan du höja stämningen i vilket rum som helst, oavsett om det är snack om sovrum, vardagsrum eller kök. Även kontor och gästrum kan må bra av en vacker lampa på fönsterbrädan, tillsammans med en färgglad krukväxt eller blomma. Matcha fönsterlampan med en prydnad eller två, och fönsterbänken är komplett! Är du ute efter en stående fönsterlampa kan du istället ta en titt på våra bordslampor.

Billiga fönsterlampor online

Hos oss på Hemmahallen hittar du billiga fönsterlampor online som snabbt och smidigt kan beställas direkt här på sidan. Våra priser är riktigt pressade, och vi kan stolt berätta att våra populäraste fönsterlampor ligger som billigast på Pricerunner. Vårt breda sortiment innehåller varumärken som Cottex och Markslöjd, och vi är säkra på att du hittar något för varje smak hos oss.

Handla dina fönsterlampor hos Hemmahallen

När du handlar dina fönsterlampor hos Hemmahallen betalar du snabbt och enkelt via klarna. Efter du har hittar din perfekta fönsterlampa lägger du den i kundkorgen och klickar vidare till kassan. Vill du hämta upp din vara i någon av våra butiker som finns i Jönköping & Värnamo går det utmärkt. Detta alternativ är gratis och du får ett mejl när din order finns att hämta. Behöver du hjälp att välja fönsterlampa sitter vi på bred kunskap och guidar dig mer än gärna.

Besök Hemmahallens fysiska butiker

Du är alltid hjärtligt välkommen att besöka Hemmahallens fysiska butiker för extra mycket inspiration. Hemmahallen Jönköpings avdelning med belysning och fönsterlampor är stor
och har ett brett utbud i alla storlekar, färger, modeller och prisklasser. Här får du personlig hjälp av vår kunniga personal & vi är säkra på att du hittar något för just ditt hem.

Hemmahallen Värnamo ligger i Kärnans köpcenter och har en precis lika stor avdelning med belysning som Jönköping. Värnamos sortiment kan dock skilja sig från det som visas online.
Kika gärna in för att se de unika fönsterlampor butiken erbjuder och få experthjälp direkt på plats.

Har du funderingar kring vårt sortiment, någon produkt eller annan synpunkt så mejla vår kundsupport: kundtjanst@hemmahallen.se
Kundtjänst jobbar helgfria vardagar 09-16 & svarar på alla frågor inom kortast möjliga tid.

Inspireras av inredning, belysning & mycket mer på våra sociala medier!

 Hemmahallen Facebook
Hemmahallen.se
Jönköping Instagram
Värnamo Instagram


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna