Stäng

Köksredskap

 

Köksredskapen som behövs i köket.

Oavsett om du är en van kock eller en nybörjare i köket så finns det vissa köksredskap som du kommer att behöva för att underlätta matlagningen. Hemmahallen har ett stort utbud av köksredskap både online och i våra butiker. Hos oss hittar du populära märken som Jonas, Kökskungen & Gastromax.

För att underlätta har vi delat in köksredskapen i underkategorier. Du hittar durkslag, grytredskap & slevar, knivar, riva & hacka, silar, skala & klippa, skärbrädor, vispar & allt du kan tänkas behöva för ett drinkbord.

Glöm inte bort att ingen föds som proffs i köket utan övning ger färdighet. Vi finns här för att underlätta och hjälpa dig med rätt köksredskap för din matlagning och bakning. Oavsett om du vill bjuda hem föräldrarna på en klassisk plankstek eller om du vill prova att baka macarones så har vi på Hemmahallen de köksredskapen du behöver.

Online & Butiker!

Hemmahallen är inte bara är en e-handel online, det finns även två fysiska butiker. Hemmahallen Jönköping hittar du längs E4 vid Ekhagsrondellen. Hemmahallen Värnamo hittar du vid Malmövägen i Kärnans köpcenter. Plats i våra butiker hittar du alltid kunnig personal som kan hjälpa och guida dig till rätt köksredskap för just dig.

Vill man shoppa online och har frågor och funderingar så kan man vända dig till vår kundtjänst via e-mail: kundtjanst@hemmahallen.se

Snabbleverans och service av toppklass, det är så hemmahallen.se jobbar. När du plockat ihop din digitala varukorg klickar du dig vidare till kassan. Där betalar man enkelt med Klarna. Välj om du vill hämta ut ditt order gratis i någon av våra butiker eller om du vill få ditt paket skickat med post nord.

Vill du få tips & inspiration så rekommenderar vi våra kunder att följa oss på sociala medier där vi finns både på Facebook & Instagram.

/Hemmahallen

@hemmahallenjonkoping @hemmahallenvarnamo

Sortering:
Kampanjprodukter (0)
1 2 »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Hämta din order gratis i våra butiker
  • Fria returer i våra butiker