Stäng

Doftpinnar

 

Ett väldoftande hem

Vem vill inte kliva in innanför dörren och mötas av doften av ett nystädat hem? De gör man oftast kanske en dag i veckan när man har städat, med doften från städningen försvinner snabbt och då kan man ta till doftpinnar eller doftspridare.

De kommer i en snygg glasflaska med en olja som doftar ljuvligt tillsammans med diskreta pinnar man sätter i flaskan. Hos oss kan du välja bland många olika dofter, men också olika storlekar och färger på flaskor och behållare.

Vilken rumsdoft vill du ha?

Det riktigt fina med doftpinnar är att man kan placera olika dofter i olika rum eller delar av sitt boende. I hallen kan du välkomna med en blommig, lite fräsch doft. Vill du att det alltid ska lukta nybakade kakor i köket? Eller kanske som rentvättade lakan i sovrummet? Ett populärt rum att ställa dessa doftpinnar i är badrummet och på toaletten, du förstår nog varför. Kanske vill du sprida lite ljuv doft i vardagsrummet eller i garderoben? Det spelar faktiskt ingen roll vilket rum du vill använda dem i, de passar verkligen över allt.

Snygg inredningsdetalj som är roligt att både få och ge bort.

Känner du någon som flyttat & behöver en inflyttningspresent som passar till alla hushåll? Eller är ute efter en gå-bort-present? Kanske vill du tacka någon för hjälpen? Doftpinnar ger inte bara en angenäm doft utan är också en snygg inredningsdetalj och kommer i snygga presentförpackning. Vilket gör de till en perfekt present oavsett tillfälle.

 

Sortering:
Kampanjprodukter (0)
DOFTPINNAR ROSE
100 ml
89,95.-
Köp
DOFTSPRIDARE
Maroccan rose
99,95.-
Köp
DOFTPINNAR
Passionsfrukt & nektarin
149.-
Köp
DOFTSPRIDARE
Rio de janeiro
129.-
Köp
DOFTPINNAR
Moscow
129.-
Köp
DOFTPINNAR SPA NEAR ME
Apple Blossom, 100 ml
59,95.-
Köp
AROMALAMPA
8x12 cm
49,95.-
Köp
DOFTPINNAR
White tea & ginger, 200 ml
149.-
Köp
POTPURRI CITRON
120 g
59,95.-
Köp
DOFTPINNAR
In balance
79,95.-
Köp
DOFTPINNAR
New energy
79,95.-
Köp
DOFTPINNAR
Pure romance
79,95.-
Köp
DOFTPINNAR
Get cosy
79,95.-
Köp
DOFTPINNAR
Oud wood
79,95.-
Köp
DOFTPINNAR
So relaxed
79,95.-
Köp
1 2 »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna