Stäng

Golvlampor

Golvlampa för ökad mysbelysning

Hos oss hittar du noggrant utvalda golvlampor i flera olika stilar och former, från svart och rustikt till klassiskt vitt. När du är ute efter extra belysning i vardagsrummet, eller något annat rum, gör en fin golvlampa jobbet enkelt. På Hemmahallen är vi väldigt stolta över våra golvlampor från Markslöjd, Form Living och Cottex som du kan kika på ovan. 

Hitta rätt golvlampa för dig och din stil

Den perfekta golvlampan finns med stor chans i vårt utbud, oavsett vilken stil och känsla du vill uppnå i hemmet. Vi har t.ex. en golvlampa i retro-stil från Cottex, en golvlampa med bollar i stil med romantiska utomhuslyktor, den mer industriella golvlampan Jolina och en perfekt läslampa med två justerbara armar. En lampa förser inte bara ditt hem med ljus, men blir även en snygg inredningsdetalj. 

Billiga golvlampor med personlig service

Shoppa dina golvlampor billigt på hemmahallen.se! Vi kan belysning och sitter på bred kunskap och ett stort, varierat sortiment. Hitta din perfekta golvlampa, lägg den i kundkorgen och klicka vidare till kassan. Hos oss kan du alltid betala snabbt och smidigt med Klarna. Vill du hämta din golvlampa i någon av våra butiker i Jönköping eller Värnamo går det utmärkt, och är dessutom helt gratis för dig. 

Besök Hemmahallens butiker för extra inspiration

Du är hjärtligt välkommen att besöka oss i våra butiker, där du alltid får extra inspiration och personlig service. Båda våra butiker har ett brett sortiment av belysning, där du kan inspireras, titta och prova alla lampor innan du tar ett beslut. Vår hjälpsamma personal finns alltid där för dig när du behöver tips och råd. 

Hemmahallen Värnamo ligger i Kärnans köpcenter och har en precis lika stor avdelning med belysning som Jönköping. Värnamos sortiment kan dock skilja sig från det som visas online.
 Kika gärna in för att se de unika golvlampor butiken erbjuder och få experthjälp direkt på plats.


Har du funderingar kring vårt sortiment, någon produkt eller annan synpunkt så mejla vår kundsupport: kundtjanst@hemmahallen.se. Kundtjänst jobbar helgfria vardagar 09-16 & svarar på alla frågor inom kortast möjliga tid. Inspireras av inredning, belysning & mycket mer på våra sociala medier!

 Hemmahallen Facebook
Hemmahallen.se
Jönköping Instagram
Värnamo Instagram


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna