Stäng

Inredning

 

Billig inredning online

Vi på Hemmahallen följer de stora trenderna när det gäller inredning. Varje år besöker vi Formexmässan där vi trendspanar, gör inköp och träffar våra leverantörer, både gamla och nya. Vi jobbar med leverantörer och varumärken som Stjernsund, Form Living, Edelwiess, Beslagsdesign, Bolsius, Mr. Plant och Interstil, för att nämna några. 

Vårt sortiment varierar med årstid, mode & trender. Saknar ni någon vara eller något segment så tveka inte att höra av er till oss: kundtjanst@hemmahallen.se

Sortering:
Kampanjprodukter (13)
KRUKA SANY
NYHET
Svart, 22 cm
129.-
Köp
LYKTA ROBIN
NYHET
11 cm
129.-
Köp
VAS YEMAJA
NYHET
24 cm
249.-
Köp
VAS ANNIE
NYHET
31 cm
249.-
Köp
LYKTA MALIBO
NYHET
46 cm
349.-
Köp
GRAVLJUS HJÄRTA
NYHET
KONSTVÄXT KVIST
NYHET
KONSTVÄXT MOSSKVIST
NYHET
KONSTVÄXT ROS ROSA
NYHET
KONSTVÄXT ROS LILA
NYHET
KONSTVÄXT ROS GRÖN
NYHET
KRUKA TAG
Svart, 18 cm
199.-
Köp
LJUSLYKTA NAKOTA
Glas, 11 cm
79,95.-
Köp
VAS BIG BUBBLE
Svart, 35 cm
299.-
Köp
VAS BUBBEL
Vit, 35 cm
299.-
Köp
LJUSLYKTA CHRIS
Ø8 cm
99,95.-
Köp
KRUKA TREND
Svart, 22 cm
119.-
Köp
KRUKA TREND
Svart, 14 cm
99,95.-
Köp
KRUKA TREND
Svart, 19 cm
159.-
Köp
KRUKA TREND
Svart, 30 cm
179.-
Köp
1 2 3 ... 27 »

Inred med din stil

För att få ett rum att kännas mysigt, hemtrevligt och ombonat behöver inte vara jättesvårt. Först bör man tänka ut vilka färger man vill att rummet ska gå i & vilken känsla man vill att rummet ska framhäva. Många tycker det är bra att ta en en eller två accentfärger som håller en rödtråd i rummet. Dessa kan man använda sig av till kuddar, gardiner, filtar och andra textilier. Ett tips är att våga blanda in flera nyanser av samma färg och låt bara fantasin sätta gränserna.

Kala väggar kan kännas tråkiga. Välj ut några posters och sätt dem i vackra ramar. En snygg väggklocka eller varför inte en stor spegel som gör att rummet känns större och luftigare. 

Vaser, krukor & lampfötter behöver inte bara stå i ett fönster. Testa att placera dem på bord, hyllor, sideboards och bänkar. Vill man alltid komma in i ett rum som känns blommigt och doftar gott, kan vi varmt rekommendera konstgjorda växer från Mr. Plant och doftpinnar som alltid sprider en ljuvlig doft. Även doftljus har flera funktioner i ett rum, de är en snygg inredningsdetalj, doftar gott och ger ett mysigt sken när man tänder dem.

Var sak har sin plats

Att låta alla saker ha en specifik plats är något som gör att vardagen blir lite smidigare. Men kan låta krångligt för den som inte älskar att städa. Inred då i stället med snygga förvaring. På så vis blir det inte en tråkig back eller låda som man helst vill gömma undan utan en riktigt snygg inredningspryl. Förvaring kan vara både snyggt, kul & smart.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna