Stäng

Inredning

 

INREDNING FÖR ALLA PLÅNBÖCKER

Vi på Hemmahallen följer de stora trenderna när det gäller inredning. Varje år besöker vi Formexmässan där vi trendspanar, gör inköp och träffar våra leverantörer, både gamla och nya. Vi jobbar med leverantörer och varumärken som Stjernsund, Form Living, Edelwiess, Beslagsdesign, Bolsius, Mr. Plant och Interstil, för att nämna några. 

Vårt sortiment varierar med årstid, mode & trender. Saknar ni någon vara eller något segment så tveka inte att höra av er till oss: kundtjanst@hemmahallen.se

Sortering:
Kampanjprodukter (18)
LOOP STRAP LÄDER
NYHET
Brun/Mässing
189.-
Köp
LOOP STRAP LÄDER
NYHET
LOOP STRAP LÄDER
NYHET
Svart/Mässing
179.-
Köp
LOOP STRAP LÄDER
NYHET
LOOP STRAP LÄDER
NYHET
Natur/Mässing
179.-
Köp
GLASVAS KULA
17 cm
99,95.-
Köp
VAS NIKITA
Vit, 16 cm
79,95.-
Köp
GLASVAS PÅ FOT
Champagne, 36 cm
299.-
Köp
VAS FRAME
Svart, 45 cm
499.-
Köp
VAS FRAME
Vit, 45 cm
499.-
Köp
LJUSSTAKE CHESS
Vit, 11 cm
39,95.-
Köp
LJUSSTAKE CHESS
Vit, 14,5 cm
49,95.-
Köp
LJUSLYKTA LILLY
Grå, 8 cm
99,95.-
Köp
LJUSSTAKE CHESS
Grön, 14,5 cm
49,95.-
Köp
VAS NORA
Klar, 27 cm
279.-
Köp
LJUSSTAKE CHESS
Grön, 11 cm
39,95.-
Köp
HANDTAG VS-C 12X128
Rostfritt Stål
169.-
Köp
HANDTAG VS-C ROSTFRI
Rostfritt Stål
139.-
Köp
KROK FIX
20 cm
12,95.-
Köp
2-KROK BASE 200
Mattborstad Rostfri
79,95.-
Köp
KNOPP GRAF
Rostfri
34,95.-
Köp
1 2 3 ... 24 »

Inred med din stil

För att få ett rum att kännas mysigt, hemtrevligt och ombonat behöver inte vara jättesvårt. Först bör man tänka ut vilka färger man vill att rummet ska gå i & vilken känsla man vill att rummet ska framhäva. Många tycker det är bra att ta en en eller två accentfärger som håller en rödtråd i rummet. Dessa kan man använda sig av till kuddar, gardiner, filtar och andra textilier. Ett tips är att våga blanda in flera nyanser av samma färg och låt bara fantasin sätta gränserna.

Kala väggar kan kännas tråkiga. Välj ut några posters och sätt dem i vackra ramar. En snygg väggklocka eller varför inte en stor spegel som gör att rummet känns större och luftigare. 

Vaser, krukor & lampfötter behöver inte bara stå i ett fönster. Testa att placera dem på bord, hyllor, sideboards och bänkar. Vill man alltid komma in i ett rum som känns blommigt och doftar gott, kan vi varmt rekommendera konstgjorda växer från Mr. Plant och doftpinnar som alltid sprider en ljuvlig doft. Även doftljus har flera funktioner i ett rum, de är en snygg inredningsdetalj, doftar gott och ger ett mysigt sken när man tänder dem.

Var sak har sin plats

Att låta alla saker ha en specifik plats är något som gör att vardagen blir lite smidigare. Men kan låta krångligt för den som inte älskar att städa. Inred då i stället med snygga förvaring. På så vis blir det inte en tråkig back eller låda som man helst vill gömma undan utan en riktigt snygg inredningspryl. Förvaring kan vara både snyggt, kul & smart.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna