Stäng

Hängande Taklampor

 

Taklampa – inte bara belysning!
Precis som allt ljus och belysning är taklampan en stämningshöjare som kan förändra ett helt rum med dess sken, form och design. I vårt stora sortiment med taklampor hittar du allt från moderna hängande taklampor, till stora eleganta takkronor och pendellampor till diskreta plafonder och spotar.

Trender
Du hittar taklampor i olika färger, former och material i vårt breda lamportiment. Du hittar ett stort utbud av både mässingslampor och lampor i krom som under de senaste året kommit som en het trend. Lamptrenden 2020 visar på lampor i antingen naturmaterial eller jordnära färger, vilket du självklart hittar hos oss på hemmahallen.se

Möjligheter
Att välja rätt design färg och  storlek på din lampa beror helt på vilket rum du tänker ha den i. Vi har lampor som passar i husets alla rum och som ger olika känslor. Vi har taklampor som ger ett jämt härligt sken, taklampor som är dimmbara och de som du kan rikta med spottar för att belysa en specifik del av rummet lite mera. Möjligheterna är oändliga och för att få det där exakta skenet du tänker dig, glöm inte bort att välja rätt ljuskälla.

Storsäljare
Våra absolut största storsäljare bland taklampor är vår populära taklampa ”Slokhatten”, ”Globe” & New Haven.

Slokhatt är en modern och trendig taklampa från Form Living och finns numera i tre färger; svart, grå och nyheten för 2020 är den vita slokhatten. Den svarta modellen finns i tre olika storlekar, liten, mellan och stor. Medan den grå och vitta bara finns i mellan storleken i dagsläget.

Globe är en lampa som ingår i en serie med både taklampor, bordslampor och fönsterlampor. Den är varumärket Stjernsund som ligger bakom hela serien och den finns i både mässing och krom.

New Haven är en favorit från Cottex som även den finns i flera olika utföranden som taklampa. Men den ingår också i en serie s och du hittar både golvlampor, bordslampor och fönsterlampor i serien New Haven.

Sortering:
Kampanjprodukter (0)
TAKLAMPA SLOKHATT
Vit, 60,5x11,5 cm
799.-
Köp
TAKLAMPA OPUS
Vit
2 295.-
Köp
TAKLAMPA DIVOZA
Svart, 82 cm
799.-
Köp
TAKLAMPA DA VINCI
Ø50 cm
799.-
Köp
TAKLAMPA NEW HAVEN
Antik Svart, Ø37 cm
399.-
Köp
TAKLAMPA NEW HAVEN
Antik Svart, Ø45 cm
599.-
Köp
PENDEL GLOBUS
Vit, 20 cm
249.-
Köp
PENDEL TRIBE
Grå, Ø30 cm
649.-
Köp
PENDEL KOM
Svart, 21 cm
799.-
Köp
PENDEL SADDLE
30,5 cm
199.-
Köp
PENDEL SKY
Svart
549.-
Köp
TAKLAMPA SLOKHATT
Grå, 60,5x11,5 cm
799.-
Mer info
TAKLAMPA LEXI
ø12x 65 cm
549.-
Köp
TAKLAMPA NOCKEBY
24hx66x75cm
999.-
Köp
PHÄRLIG TAK KRONA
Vit, 52 cm
1 199.-
Köp
TAKLAMPA OPUS SVART
Svart, 152 cm
2 295.-
Köp
TAKSKÄRM SJÖGRÄS
Natur, ¤7-34 cm
549.-
Köp
TAKLAMPA SLOKHATT
Svart, 75x18 cm
1 295.-
Köp
PENDEL CAPITAL
Mässing, 62x168 cm
1 995.-
Köp
TAKLAMPA SLOKHATT
Svart 60,5x11,5 cm
799.-
Mer info
TAKLAMPA ARC
65 cm
799.-
Köp
TAKLAMPA LEXI
65 cm
549.-
Köp
TAKLAMPA RHONDA
Opalglas, 32 cm
799.-
Köp
TAKLAMPA SPARTAN
Vit, 83 cm
599.-
Köp
TAKLAMPA SATURNUS
Krom, 55 cm
995.-
Köp
TAKLAMPA SATURNUS
Svart, 55 cm
995.-
Köp
TAKKRONA FORUM
49 cm
599.-
Köp
TAKLAMPA RHONDA
Klar, 32x35 cm
799.-
Köp
MARIA THERESA
60x65 cm
895.-
Köp
1 2 »

Shoppa taklampor online.

Hemmahallen.se -hitta snygga taklampor med prisklasser från billigt till prisvärt. Taklampan ses som belysningens mittpunkt, den handlar om mer än att skapa ljus. Det är en inredningsdetalj. Taklampan ska passa rummets övriga inredning skapa belysning som stämmer överens med känslan man vill att rummet ska ha.

Belysning i sovrummet. Välj en spotlight som lyser upp rummet, välj att belysa visa punkter av inredning som du vill framhäva. En kristallkrona över sängen ger ett romantiskt intryck. Välj taklampan som skapar helhet för rummet, inred resten av rummet i samma stil. Gardiner, fönsterlampor, sänglampor kuddar, mattor & filtar bör skapa en röd tråd för att öka helhetsintrycket.

Taklampan över matbordet kan brytas av mot en större variant eller varför inte välja en industriell lampa som har stora ljuskällor. Stora runda glödlampor med synliga glödtrådar ger en effektiv belysning & en modern känsla.

Shoppa dina taklampor billigt på Hemmahallen.se. Vi kan belysning, besitter bred kunskap & ett stort sortiment. Oavsett vilken stil och känsla du vill uppnå i hemmet så finns den perfekta taklampan i vårt utbud. Här hittar man taklampor i flera olika modeller, storlekar och stilar.

Handla online. Hitta din perfekta taklampa, lägg den i kundkorgen och klicka vidare till kassan. Betala enkelt via Klarna. Vill du hämta upp din vara i någon av våra butiker som finns i Jönköping & Värnamo går det utmärkt. Detta alternativ är gratis och du får ett mejl när din order finns att hämta.

Besök gärna våra butiker för extra mycket inspiration. Hemmahallen Jönköpings avdelning med belysning och taklampor är stor och har utbud i alla storlekar, färger, modeller och prisklasser. Här får du personlig hjälp av vår kunniga personal & vi är säkra på att du hittar något för just ditt hem.

Hemmahallen Värnamo ligger i Kärnans köpcenter och har en precis lika stor avdelning med belysning som Jönköping. Värnamos sortiment kan dock skilja sig från det som visas online. Kika gärna in för att se de unika taklamporna butiken erbjuder och få experthjälp direkt på plats.

Har du funderingar kring vårt sortiment, någon produkt eller annan synpunkt så mejla vår kundsupport. Kundtjanst[a]hemmahallen.se

Kundtjänst jobbar helgfria vardagar 09-16 & svarar på alla frågor inom kortast möjliga tid.

Inspireras av inredning, belysning & mycket mer på Instagram

Jönköpings instagram finns här.

Värnamos instagram finns här.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna