Stäng

Konstgjorda växter

 

Blommor & växter som aldrig dör

Har du inte gröna fingrar men älskar ett hem fyllt med blommor och växter? Glömmer du också bort att vattna dina växter? Då har vi de perfekta blommorna och växterna för dig. Våra extremt naturtrogna men konstgjorda blommor och växter. 

Konstgjorda snittblommor

Vi har konstgjorda snittblommor som är vackert att ställa i en vas, fyll gärna på med vatten så kommer ingen märka någon skillnad. Du kan skapa fantastiska buketter och blomsterkreationer som aldrig vissnar eller slokar. Vi byter ut vårt sortiment efter säsong så du kan alltid uppdatera ditt blomster-förråd. En sommarblomma kan du spara, lägg undan och ta fram nästa sommar igen. 

Konstgjorda växter

Vi har många naturtrogna konstgjorda krukblommor och krukväxter i vårt sortiment. De är perfekta att ställa i sommarstugan, husvagnen eller varför inte hemma så du slipper att tänka på att behöva vattna. De kommer aldrig dö och se lika vackra och fina ut året runt. Ett tips är att runt jul köpa våra konstgjorda julstjärnor, för när julen är över kan du enkelt bara lägga ner dem i jullådan tillsammans med resten av julpyntet och där kan de ligga tills de är att användas nästa jul igen. Lika vackra år efter år.

Ett tips är att ställa doftpinnar med blommig doft jämte en bukett med konstgjorda blommor. Då är våra doftpinnar från Bolsius helt perfekt. De finns i många olika blomsterdofter som till exeplel, pion, ros, lilja, magnolia och lavender

Sortering:
Kampanjprodukter (4)
KONSTVÄXT SCABIOSA
NYHET
KONSTVÄXT ARABICUM
NYHET
KONSTVÄXT DAHLIA
NYHET
KONSTVÄXT ASPLENIUM
NYHET
KONSTVÄXT ALLIUM
NYHET
KONSTVÄXT PHALAENOPSIS
NYHET
KONSTVÄXT HORTENSIA
NYHET
KONSTVÄXT ROSBUKETT
NYHET
KONSTVÄXT ROS
NYHET
Beige, 60 cm
69,95.-
Köp
KONSTVÄXT ROS
65 cm
99,95.-
Köp
KONSTVÄXT ROS
65 cm
99,95.-
Köp
KONSTVÄXT ROS
65 cm
99,95.-
Köp
KONSTVÄXT PION
65 cm
99,95.-
Köp
KONSTVÄXT ROS
65 cm
89,95.-
Köp
KONSTVÄXT ROS
47 cm
59,95.-
Köp
1 2 3 4 »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabb leverans
  • Enkel och trygg betalning med Klarna
  • Fria returer i butikerna