Stäng

Bordstabletter & Glasunderlägg

Skydda dina möbler med bordstabletter & glasunderlägg

Med bordstabletter och glasunderlägg är det enkelt att skydda bord och andra möbler från fula ringar, fläckar och matrester. Utöver att ge ett effektivt skydd, är det även en snygg inredningsdetalj som kan matchas med hemmets övriga stil och färgschema. Nedanför hittar du ett noggrant utvalt sortiment av bordstabletter och glasunderlägg i flera olika utformningar och material. Hos oss på Hemmahallen hittar du alltid något för varje smak, och vi är väldigt stolta över vårt utbud med produkter från Form Living, Stjernsund, Boel & Jan och Redlunds.

Duka snyggt och säkert med bordstabletter

Låt bordstabletter bli en rutin vid bordsdukningen och få ett köksbord eller matsalsbord som både är snyggare och håller längre! Bordstabletter är en billig försäkring till en oskadd bordsyta, och går dessutom att matcha med en duk eller löpare i samma stil. Här på Hemmahallen har vi bordstabletter i många olika variationer. Allt från praktiska underlag i plast som är enkla att torka av, till bordstabletter i naturlig bambu som lätt rullas ihop efter användning. Varför inte investera i olika sorter, och anpassa bordstabletter efter maträtt och tema? Ett snabbt och smidigt sätt att piffa upp vardagen på, eller festa till det lite extra under helgmyset.

Glasunderlägg som lyfter dukningen

Glasunderlägg fungerar till alla slags glas, koppar och muggar, och skyddar bordsytan mot varmt kaffe såväl som kyliga drinkar. Placera ut dem på bordet tillsammans med övrig dukning, eller servera drinkarna med tillhörande glasunderlägg för att visa att du bryr dig om dina möbler. Ringar efter glas och muggar uppstår enklare än du tror, och kan beroende på bordets material vara nästan omöjliga att få bort. Glasunderlägg är alltså ett mycket prisvärt sätt att se till att hålla bordsytor rena och fina.

Massor av köksinredning online

Handla köksinredning och redskap snabbt och smidigt online på Hemmahallen. Vi förser dig med allt från bestick, glas och tallrikar till dukar, brickor och flergångsartiklar. Vårt sortiment uppdateras varje säsong för att göra plats åt nya, fräscha produkter. Så håll ögonen öppna, och kika in regelbundet för att ta del av den senaste trenden inom inredning.

 

Har du funderingar kring vårt sortiment, någon produkt eller annan synpunkt så mejla vår kundsupport: kundtjanst@hemmahallen.se
Kundtjänst jobbar helgfria vardagar 09-16 & svarar på alla frågor inom kortast möjliga tid.

Inspireras av inredning, belysning & mycket mer på våra sociala medier!

 Hemmahallen Facebook
Hemmahallen.se
Jönköping Instagram
Värnamo Instagram


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna