Stäng

Plafonder

Plafonder med stil och funktion

En plafond är en taklampa som sitter tätt mot taket, istället för att hänga från en kabel eller pendel. Denna typen av taklampa är mycket praktiskt i kök, hall eller andra rum där skåp eller möbler går väldigt nära taket. För dig som bor i hus eller lägenhet med lågt tak eller snedtak kan en plafond vara den perfekta lösningen! Hos oss på Hemmahallen hittar du mängder av lampor i olika designer och stilar, och vi är väldigt stolta över våra plafonder från Markslöjd och Cottex.

En plafond för varje smak

För att inkludera en plafond för varje smak har vi ett noggrant utvalt sortiment hos oss. Du finner allt från klassiska runda plafonder med mönster, till plafonder med spotlights och glaskupor. Är du ute efter något extra hittar du även varianter med bling i form av kristaller! En plafond gör sig utmärkt i hallen, köket, sovrummet eller i en korridor. Hemmahallen har något för alla, oavsett vilken känsla du vill uppnå där hemma. 

Kom ihåg ljuskällan!

Glöm inte att köpa till en ljuskälla när du handlar din plafond hos oss! Klicka in på din favoritlampa för att hitta information om glödlampa ingår eller ej, samt vilken sockel som passar. Vi har ett brett sortiment av glödlampor med LED som lyser starkt och håller länge.

Billiga plafonder bekvämt online

På Hemmahallen kan du shoppa plafonder och annan belysning både billigt och bekvämt online. Är det något vi kan så är det belysning, med vår breda kunskap och stora sortiment. Vill du hämta upp din vara i någon av våra fysiska butiker i Jönköping & Värnamo går det utmärkt. Detta alternativ är gratis och du får ett mejl när din order finns att hämta.

Besök gärna våra butiker för extra mycket inspiration! Vi håller till i Jönköping och Värnamo, där avdelningen med belysning är stor och har ett stort utbud i alla storlekar, färger, modeller och prisklasser. Här får du personlig hjälp av vår kunniga personal & vi är säkra på att du hittar något för just ditt hem.

Hemmahallen Värnamo ligger i Kärnans köpcenter och har en precis lika stor avdelning med belysning som Jönköping. Värnamos sortiment kan dock skilja sig från det som visas online. Kika gärna in för att se den unika belysning butiken erbjuder och få experthjälp direkt på plats.

Kontakta oss gärna

Har du funderingar kring vårt sortiment, någon produkt eller annan synpunkt? Då är du hjärtligt välkommen att mejla vår kundsupport via  kundtjanst@hemmahallen.se.
 Kundtjänst jobbar helgfria vardagar 09-16 & svarar på alla frågor inom kortast möjliga tid.

Inspireras av inredning, belysning & mycket mer på våra sociala medier!

 Hemmahallen Facebook
Hemmahallen.se
Jönköping Instagram
Värnamo Instagram
Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna