Stäng

Stjärnor

 

Julstjärnor som glimmar!

Stjärnan är en stor symbol för julens högtid. Hemmahallen har flera olika typer av julstjärnor, eller adventsstjärnor som det också kallas. Oavsett om du älskar den klassisk röda julen, den krispigt vita eller den more is more- amerikanska julen så finns julstjärnan hos oss.

En hängande julstjärna skapar stämning & sprider ett härligt ljus. En julstjärna på fot passa lika bra i ett fönster som på en bänk eller hylla. Hemmahallen har ett brett sortiment av julstjärnor och vi vet att ni hittar något för just er.

Stora dela av vårt sortiment kommer från Star Trading som är en av de ledande aktörerna inom belysning. Här finns röda, vita, guldiga, gråa, stora som mindre julstjärnor.

Matcha din julstjärna med inredningen. Inför jul byter vi & lägger till julig inredning i våra hem. Detsamma gäller med belysningen. Adventsstjärnor & julstjärnor är lika mycket ljuskällor som stämningshöjare som inredningsdetaljer.

Shoppa enkelt & tryggt på hemmahallen.se.

Här kan man i lugn & ro shoppa dygnet runt. Lägg dina varor i korgen. Betala i kassan. Välj sedan om du vill hämta ut ditt paket gratis i någon av våra butiker. Eller få varan skickad till dig. Hemmahallens butiker finns i Jönköping & Värnamo.

I oktober börjar butikerna bygga upp sina enorma julavdelningar. Här hittar man allt som hör julen till. Gå runt & bli inspirerad. Känn hur du själv uppfylls av en härlig julkänsla. Personalen finns alltid på plats & är gärna smakråd och hjälper dig att hitta just dina guldkorn. Har du några funderingar på vårt breda sortiment eller andra synpunkter kan man alltid kontakta vår kundtjänst. Det gör man enklast genom att mejla till kundtjanst@hemmahallen.se. Vi jobbar med att svara så fort vi kan & är bemannade på helgfria vardagar mellan 9-16.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0.-
Till kassan
  • Snabba leveranser
  • Fria returer i varuhus
  • Trygga köp med Klarna